Rezervace
cz / en / de

+420 485 172 105
+420 608 255 425
info@jitrava.cz

GURMÁNSKÝ KALENDÁŘ

2017

ÚNOR

VALENSTÝNSKÉ MENU   10.2-19.2 

BŘEZEN

MASOPUSTNÍ MENU   3.3-5.3

DUBEN

VELIKONOČNÍ MENU   14.4-17.4.

Kopřivový krém s medvědím česnekem, smetana   75,-

Velikonoční křenová polévka   58,-

Jehněčí paštika, ovocná omáčka, toast   125,-

*****

Filet ze pstruha duhového, marinovaná zelenina na grilu   245,-

½ plněného kukuřičného kuřátka, bramborovo-bylinkové  pyré   265,-

Pečené jehněčí plecko, mladý listový špenát, karlovarský knedlík   225,-


Výběr velikonočních dezertů   od 35,-

KVĚTEN

FRESH FOOD FESTIVAL - LIBEREC   27.-28.5

CHŘESTOVÉ MENU    28.4-14.5

ČERVEN

JAHODOVÉ MENU   17.6-25.6

 

LISTOPAD

SVATOMARTINSKÉ MENU  11.11-19.11

PROSINEC

RYBÍ MENU   1.12-10.12

VÁNOČNÍ MENU 24.12

SILVESTEROVSKÉ MENU 31.12

 

 

 


GURMÁNSKÝ KALENDÁŘ
Created 2016 www.vyroba-stranek.cz - Virtuální prohlídky - all4U agency s.r.o. - recepty

X
Apartmán-Hotel Jítrava v Rynolticích hodnocení